Amerikansk stil Bromine

En blandning mellan svensk och amerikansk stil med gavelentré och huskropp som passar utmärkt även på den långsmala tomten. Från entrén med den välkomnande verandan har du öppenheten vidare in mot vardagsrum och närhet till toalett och övervåning. En centralt placerad korridor leder dig bort mot kök och matplats som sträcker sig över hela husets bredd. Längst in på entréplan hittar du en funktionell klädvård med groventré som tar dig vidare ut på baksidan och master bedrom med gott om förvaring.

Trappan med vilplan och inbyggt förråd tar dig upp till övervåningens nav där du har lika nära till alla rum. Ett lyxigt badrum med badkar och bastu i ena hörnet och tre väl tilltagna sovrum i de andra. Sovrummen har massvis med förvaringsmöjligheter och är tillräckligt rymliga för att utöver säng även få plats med både arbetsplats och soffgrupp.

Med förkärlek för amerikansk stil

Vi har ritat flera olika husmodeller med inspiration från det vi kallar för amerikansk stil. Det är ju svårt att specificera amerikansk stil med bara en då det finns en helt uppsjö av olika stilar. För att nämna några favoriter kan vi säga Colonial som är nära besläktat med New England. Vi gillar också Cottage, Farmhouse och Victorian från vilka vi alla har hämtat inspiration till flera av våra husmodeller. Ibland lite tydligare och i andra fall lite mer diskret.

amerikansk flagga

Vad du ser som amerikanskt är säkert inte samma som nästa person. Vissa kanske tänker på amerikanska hus medan andra på Superbowl och några kanske kännetecknar USA med dess nationalparker.

På samma sätt som USA är möjligheternas land erbjuder vi möjligheternas hus där du bestämmer hur du vill ha det. Du kan anpassa och förändra precis som du vill eller om du hellre vill kan vi börja från början med ett tomt ark och ta fram något helt unikt.

Kolla mer på husmodellen Bromine.