Kontakta oss

Har du frågor om våra solcellslösningar eller behöver hjälp med ritningar för ditt projekt? Vårt team är här för att hjälpa dig. Oavsett om du redan är redo att skicka en förfrågan, behöver rådgivning om bästa lösningen för ditt hem eller företag, eller bara vill diskutera möjligheterna med solenergi och planering, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att besvara alla dina frågor och återkopplar till dig så snart som möjligt för att ge dig den information och support du behöver. Tveka inte att nå ut till oss – vi är här för att göra din övergång till solenergi enkel och anpassad efter dina behov.

Skicka ett meddelande

Läs mer om vad för personuppgifter vi behandlar och varför i integritetspolicyn.

Vanliga frågor och svar

Atomhus fokuserar på att förvandla dina unika visioner till verklighet. Till skillnad från traditionella byggföretag och arkitektfirmor, erbjuder vi en fullständigt anpassningsbar designprocess, där vi kan justera befintliga modeller eller skapa helt nya koncept baserade på dina idéer. Vår flexibilitet och expertis i skräddarsydda, arkitektritade hus gör oss unika.

Absolut. Vi på Atomhus är stolta över att erbjuda kostnadseffektiva lösningar utan att kompromissa med kvaliteten. Vi kombinerar personlig design med kostnadseffektiv arkitektur, vilket innebär att du kan skapa ditt drömhem utan de höga kostnader som ofta är förknippade med skräddarsydda arkitektritade hus.

Vi tar hand om alla tekniska aspekter i bygglovsprocessen, från initiala arkitektritningar till de avgörande bygglovsritningarna. Vårt team säkerställer att dina ritningar uppfyller alla nödvändiga krav för en smidig godkännandeprocess, vilket avlastar dig från den administrativa bördan och säkerställer en stressfri upplevelse.

Självklart! Vår samling av 118 arkitektritade husmodeller är inte bara inspirerande utan också flexibla. Du kan välja att direkt anpassa en befintlig modell eller använda dem som en grund för att skapa ditt helt unika hem. Vår designprocess är flexibel för att uppfylla dina specifika önskemål och behov.

Atomhus erbjuder omfattande stöd under hela byggprocessen. Från första konsultationen till förverkligandet av ditt hem, står vårt team redo att ge vägledning och stöd. Vi samarbetar med entreprenörer, tar fram kompletta konstruktionsritningar och säkerställer att allt underlag för bygget är i ordning. Vårt mål är att din resa från vision till verklighet ska vara så enkel och bekymmersfri som möjligt.

Ja, solceller är en kostnadseffektiv lösning på lång sikt. Även om den initiala investeringen kan verka stor, minskar solceller dina energikostnader betydligt över tid. Dessutom ökar de värdet på ditt hem och bidrar till lägre miljöpåverkan. Atomhus erbjuder anpassade lösningar som optimerar avkastningen på din investering.

Solcellspaneler kräver faktiskt minimalt med underhåll. De är designade för att vara hållbara och kräver sällan mer än en grundläggande rengöring och periodiska inspektioner. Vårt team på Atomhus säkerställer att dina paneler installeras korrekt och ger råd om enkel tillsyn för att maximera deras livslängd och effektivitet.

Moderna solcellspaneler är mycket effektiva och kan generera betydande mängder el även under molniga dagar. Våra solcellslösningar är skräddarsydda för att maximera energiproduktionen i alla typer av klimat. Vi tar hänsyn till ditt geografiska läge för att säkerställa att ditt system är optimalt utformat.

Vi förstår vikten av ditt hems estetik. Därför erbjuder Atomhus anpassad solcellsdesign som harmoniserar med ditt hems utseende. Våra moderna och stilrena solcellspaneler kompletterar de flesta hustyper och förbättrar ofta fastighetens övergripande utseende.

Solenergi är en pålitlig och hållbar energikälla. Med Atomhus avancerade solcellsteknik och expertinstallation, kan du vara säker på att ditt system genererar en konsekvent och tillförlitlig energiförsörjning. Dessutom erbjuder vi support och optimering för att säkerställa att ditt system fungerar effektivt och tillförlitligt under många år.

Kontaktinformation

Atomhus AB

559388-4710

Besöksadress

Smedbergsvägen 17

E-post

glenn@atomhus.se

Telefon

070-480 26 88